Ferie i de kolde vintermåneder

3 destinationer du kan rejse til i de kolde vintermåneder

Det er den tid på året, som mange mennesker måske ikke lige er allermest begejstret for. Efteråret har for alvor bidt sig fast, og de kedelige og grå dage bliver flere og flere. Lige om et øjeblik står vinteren også for døren. For nogle mennesker er det en glædelig tid, hvor de glæder sig til at hygge indenfor, men for andre er det lige modsat. For hvor blev solen og varmen af? Er du én af dem, som hungrer efter de solrige dage, så kan det være, du skal læse med her. For der er stadig steder, du kan rejse til for at få den relevante dosis af sol og sommer, når du skal holde ferie i de kolde vintermåneder. Læs med her.

#1 – Sydspanien

Denne destination er en af danskernes favoritter. Særligt om sommeren er rejsemålet yderst populært. Men vidste du, at du stadig kan besøge denne del af Spanien i vintermånederne? Selvom temperaturerne er noget lavere end om sommeren, så er der stadig masser af sol og den skønne spanske stemning. I november måned er der eksempelvis en gennemsnits temperatur på op til 17 grader. Selvom det ikke er sommermånederne, man rejser dertil i, så er der faktisk rigtigt mange regnfrie dage. Du kunne jo også overveje, om du skulle køb hus sydspanien. Særligt, hvis du er én af dem, som bare ikke bryder sig om de kolde vintre i Danmark.

#2 – De Kanariske Øer

Dette er også et sandt vinterparadis for danskerne. Faktisk er der nok charterrejser at vælge imellem til disse skønne ø-paradis i Atlanterhavet. Også her kan man nyde rigtigt godt af de solrige dage og lune temperaturer blandet med masser af spansk kultur. I vintermånederne kan man for eksempel tage til Tenerife, som byder på et storslået og dramatisk landskab. Ellers kan man også rejse til Fuerteventure eller Gran Canaria eksempelvis.

#3 – Thailand

Har man mod på at sidde i en flyver på en længere tur, så er Thailand et rent paradis på denne tid af året. Thailand har tropisk klima, og derfor skal man ikke være bange for, at man kommer til at fryse. Når vinteren står på i Danmark, ja så er der altså fantastisk i Thailand. Ikke nok med, at man kan finde bounty øer, masser af sublime strande, så kan man også finder rig kultur og fantastiske seværdigheder. Thailand er desuden også en børnevenlig destination, så hele familien kan få en fantastisk oplevelse.

Asien har også mange andre spændende destinationer, som har et dejligt varmt klima. Er du til eventyr og kultur, smagsoplevelser og uforglemmelige oplevelser i denne del af verden, så bør det klar være på listen over vinterdestinationer. Det kunne også være en idé at tage en snak med en rejsekonsulent, hvis du gerne vil vide lige præcis, hvor du kan finde det bedste vejr.

Foto: Unsplash

Læs mere: 16 tips til Berlin med børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *