Foto af Lone Holm

5 hurtige til Lone Holm

Journalist, webgeek & blogger på Rejseblokken. Lone Holm er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet, og har blandt andet arbejdet på Femina, B.T. og Berlingske. De seneste par år har hun desuden taget en række kurser i  webdesign, Photoshop, InDesign & WordPress m.m..

Hvilke lande føler du dig bedst tilpas i?

– Jeg elsker Portugal. Jeg føler mig vel modtaget hver gang. Jeg er helt tosset med de små byer ved vandet, farverne, stemningen og maden.

Kenya er jeg småforelsket i. Jeg har kun været der én gang, og det var en oplevelse for livet. Naturen, lydene, dyrene, menneskene, luften, maden – ja, alt var anderledes på en helt fantastisk måde.

Hvad er dit bedste rejseråd?

– Ha’ det sjovt. Nyd det. Rent praktisk er det en god idé at planlægge så meget hjemmefra som muligt.

Hvad har du altid med på din rejse?

– Et åbent sind og godt humør.

Hvilken rejse er din værste?

– Jeg har tænkt og tænkt. Jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om en rejse, som jeg vil kategorisere, som den værste. Nogle rejser har været bedre end andre, men det er i de små detaljer så som: Hotellet kunne have været lidt bedre, køen var lidt lang i lufthavnen … men det oplever vi alle jo på et eller andet tidspunkt.

Hvor drømmer du om at rejse hen lige nu?

– Jeg drømmer om at rejse til en af atollerne i Stillehavet. Men jeg vil også enormt gerne til Japan. Og så må jeg faktisk indrømme, at jeg aldrig har været i London.

Læs mere

Her er et udvalg af Lones artikler på Rejseblokken:

Madvandring i Skåne

14 gode tips til Berlin med børn

Legoland hitter, men fastfooden er klodset

Jeg har mit helt eget træ i Kenya

Østrig: Morgenmad, der er værd at gå efter

Skåne: Ta’ på rocket garagebar og moderne bryggeri

Foto: Lau Stender

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *