Foto af Lone Holm

5 hurtige til Lone Holm

Journalist & blogger på Rejseblokken. Lone Holm er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet, og har blandt andet arbejdet på Femina, B.T. og Berlingske. Hun har desuden taget en række kurser i  webdesign, Photoshop, InDesign & WordPress m.m. Til daglig arbejder hun blandt andet med intern kommunikation i en styrelse.

Hvilke lande føler du dig bedst tilpas i?

– Jeg elsker Frankrig. Jeg føler mig vel modtaget hver gang. Jeg er helt tosset med de små byer ved Middelhavet, farverne, stemningen og ikke mindst maden.

Kenya er jeg småforelsket i. Jeg har kun været der én gang, og det var en oplevelse for livet. Naturen, lydene, dyrene, menneskene, luften, maden – ja, alt var anderledes på en helt fantastisk måde.

Og så er jeg faktisk også ret vild med at rejse rundt herhjemme i Danmark. Vi har så mange dejlige steder, som oser af stemning & hygge. Jeg er specielt vild med Nordjylland, hvor jeg elsker, at gå ture ved Vesterhavet på en blæsende dag, spise friske pil-selv-rejer eller bare nyde udsigten ud over de store vidder.

Hvad er dit bedste rejseråd?

– Ha’ det sjovt. Nyd det. Rent praktisk er det en god idé at planlægge så meget hjemmefra som muligt.

Hvad har du altid med på din rejse?

– Et åbent sind og godt humør.

Hvilken rejse er din værste?

– Jeg har tænkt og tænkt. Jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om en rejse, som jeg vil kategorisere, som den værste. Nogle rejser har været bedre end andre, men det er i de små detaljer så som: Hotellet kunne have været lidt bedre, køen var lidt lang i lufthavnen … men det oplever vi alle jo på et eller andet tidspunkt.

Hvor drømmer du om at rejse hen lige nu?

– Jeg drømmer om at rejse til en af atollerne i Stillehavet. Men jeg vil også enormt gerne til Japan. Og så må jeg faktisk indrømme, at jeg aldrig har været i London.

Foto: Lau Stender


Læs også: Rejseblokken anbefaler gratis oplevelser i Nordjylland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *