bedste sted at fri

Undervandssuite: Det bedste sted at fri til din kæreste

Hvis du leder efter det bedste sted at fri, så er undervandssuiten på Atlantis – The Palm i Dubai et godt bud. Suiten er i flere etager og har en unik udsigt til hotellets akvarium.

Drømmer du om at finde det helt perfekte sted at fri til din kæreste, så er The Underwater Suite på Atlantis – The Palm i Dubai et mægtigt godt bud. Her kan du nemlig fri til din kæreste foran det gigantiske akvarie med ikke mindre end 65.000 fisk. Og så endda fra jeres helt egen private suite.

Hajer, rokker og andre vidunderlige fisk flyder stille og roligt forbi i det mørkeblå vand og skaber en helt særlig og romantisk stemning. I kan sidde i jacuzzien med en flaske bobler og nyde synet – mens I bare er jer to.

Med i prisen hører butler døgnet rundt, privat indtjekning i suiten, badekar med fantastisk udsigt, en kingsize og to queensize senge. Der er plads til to voksne og to børn under 16 år. Prisen starter ved omkring 42.000 kroner (afhængig af sæson) for en enkelt nat, men så får du også en oplevelse for livet.

Det bedste sted at fri: Du får en helt unik oplevelse i undervandssuiten på Atlantis – The Palm i Dubai
Hop i dette skønne badekar sammen med din kæreste og nyd den imponerende udsigt til det store akvarie, hvor hundredevis af fisk, hajer og rokker svømmer rundt.
Sov i denne skønne kingsize seng sammen med din elskede, mens I nyder udsigten til akvariet.
Nyd den smukke stue sammen med din kæreste med udsigt til akvariet udenfor.
Den fine stue set fra oven. Her kan du sagtens få timer til at gå sammen med den du holder af.

The Lost Chambers Aquarium

Akvariet set fra lobbyen, hvor alle hotellets gæster har adgang til at se og opleve det gigantiske akvarie.

Læs også: Oplev vild luksus i Dubai

Rejseblokken var inviteret af Atlantis – The Palm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *