Tag jorden rundt

Få dit livs oplevelse: Tag på jordomrejse

Vil du opleve noget helt vildt? Så tag på en jordomrejse. Det er ikke længere kun noget, man læser om i eventyrromaner eller ser på film. Du behøver ikke være mangemillionær og have et følge af forskere og jungleguides med dig. De fleste klarer det alene eller i grupper og betaler for turen fra egen lomme. Transportmulighederne er uendelige, så intet forhindrer dig i at komme af sted.

Jorden rundt på 80 dage

Har du 3-4 ledige måneder kalenderen, så har du næsten ingen undskyldninger for ikke at prøve en jordomrejse. Du behøver ikke bekymre dig om at tage afsted alene. Sammen med mange andre i alderen 18-30 år, tager I ud på jeres livs eventyr. Der er intet som en spandfuld fantastiske oplevelser til at skabe dybe venskaber. 

Din jordomrejse foregår heldigvis ikke med sejlskib som i de gode gamle dage. Det er med fly, så I hurtigt kan komme fra det ene land til det næste uden at krydse oceanernes tunge bølger.

Jordomrejse med oplevelser

Lande er der nok af, så hvad du og dine rejsekammerater kan opleve kommer an på så meget. Brug for eksempel 1-2 uger i Siem Reap, hvor verdens største tempelkompleks, Angkor Wat, befinder sig. En gruppe af ruiner midt i junglen, der kun venter på at blive udforsket. Her kan du også opleve solopgangen over templerne fra en luftballon.

Kom også helt tæt på den vietnamesiske kultur og smut forbi det lokale marked, hvor I får lov til at besøge de små håndværksteder og lave ris-slik. Eller gå en tur langs strandkanten på Hawaii.

I har hele verden foran jer. Alt er arrangeret, så du behøver ikke bekymre dig om noget selv helst andet, end at medbringe en kuffert, der er stor nok til din bagage og alle dine souvenirs.

Once in a lifetime

Jordomrejse med oplevelser får du måske kun chance for én gang i livet. Ikke alle har tiden og økonomien til en sådan senere i livet. Er du ung, er det bare med at få set og oplevet en helt masse. Jordomrejse er ikke kun en rejse, det er den største lektion i personlig udvikling, du kan få nogen steder.

Efter sådan en tur, hvor du har haft alverdens kulturer helt tæt på og dannet stærke venskaber med en gruppe af nye mennesker, vil du ikke fortryde et eneste sekund af rejsen. Du kommer aldrig til at fortryde, at du brugte tid og penge på det. Det er uden tvivl en oplevelse, du engang vil fortælle til dine børnebørn om og om igen.

Foto: Unsplash

Læs også: Guide til skønne dage i Vestsverige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *