rejse influencer

Hvordan influencers sælger rejser

Bliver du ofte blændet af rejse-bloggernes vilde billeder, posts og generelle indhold på de sociale medier eller andre kanaler? Det kræver noget at være influencer, og man skal være klar på at være i spotlyset, og derved bliver set og hørt af mange følgere. Men at være influencer, kræver også meget mere end det. Læs mere her for at blive klogere.

Først og fremmest er en influencer, også kaldet en influent, en person som eksempelvis er kendt eller har en eller anden form for indflydelse, og derved har følgere på forskellige kanaler. En influencer laver eksempelvis reklame for forskellige brands, sager eller et andet emne eller budskab. Det er ofte betalte reklamer fra bestemte firmaer.

Travel influencers

For at opretholde sine følgere og skabe nye, som influencer, kræver det, at man holder sin kanal/kanaler vedlige med spændende content, altså indhold. Der er altså en del markedsføring indover her. For, hvordan holder man sin kanal spændende, så de nuværende følgere hænger ved, samt at der kommer nye til?

Det kommer selvfølgelig helt an på, hvilken slags influencer man er, men handler det om rejser, så er det selvfølgelig vigtigt, at der bliver lagt æstetiske og indbydende content ud, som får følgerne til at ville besøge destinationen. Ergo er det altså god reklame for den destination eller eksempelvis seværdighed. Hvordan ens fotografiske evner er, kan også være afgørende i forhold til ens kanal.

Det handler desuden også om at være god til at fortælle en historie, hvordan man fortæller den og, hvordan den bliver modtaget. Inkludering af følgere, kan også have en vigtig betydning.

Bliv rejse-influencer

Vil du gerne have foden indenfor denne branche og rejse ud i den store verden som influencer? Du kan faktisk melde til dig til en influencer marketing workshop, hvor du får relevant viden med dig, og derved får den bedste start. På workshoppen, kan du lære, hvordan markedsføring hænger sammen med lige netop influenceres indhold, samt faldgrupper. Det kan være meget relevant at få teori med sig i denne sammenhæng, inden at man måske kaster sig ud i denne branche. Der findes rigtigt mange travel-influencers i verden, ja selv i Danmark, så baggrundsviden, kan måske også hjælpe en med at få en bedre start.

Nogle rejse-influencers, kan blandt andet tjene penge ved at blive partnere med firmaer indenfor rejsebranchen, turisme og flyselskaber. Det betyder altså, at influencers markedsfører brandet, som i dette tilfælde kunne være en destination, et hotel eller lignende.

Foto: Daniel Jensen/Unsplash

Læs også: 10 museer med gratis adgang i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *