Kabinescooter
Godt at vide,  SPONSORERET INDLÆG/REKLAME

Kom rundt med en kabinescooter

Hvad er hurtigere end at cykle? En scooter. Hvad kan holde dig mere tør og varmere end en scooter? En kabinescooter. Har du interesse i at komme hurtigere omkring uden at skulle undvære komforten? Så kan det være et en kabinescooter er noget for dig.

En kabinescooter er dit alternativ til cyklen eller den almene scooter, hvis du samtidig sætter pris på at kunne holde dig tør, når det danske vejr viser tænder. Hvis ikke du er synderlig bekendt med kabinescootere, men er interesseret i at komme fra A til B hurtigt uden sved på panden, så vil vi med glæde prøve at oplyse dig om dette transportmiddel.

Hvad er en kabinescooter?

Som ordet rigtig nok indikerer, så er det blot en scooter med en monteret kabine hen over samt et tilhørende sæde. Således værner du dig selv, dit tøj, og det beskedne bagage, du måtte have medbragt, for det danske vejr. Og netop det danske vejr har det med at berige os med rigeligt nedbør, vind og slud, så det er bestemt en kærkommen transportløsning.

Disse kabinescootere er udstyret med varme så ikke nok med, at vind og vejr bliver holdt ude, så tilegner du dig et køretøj, som er utrolig komfortabel. Du har derfor muligheden for at bevæge dig sikkert og komfortabelt uden forbehold hele året rundt.

Hvis ikke du er i besiddelse af et kørekort, kan en kabinescooter ligeledes være løsningen for dig. Dog hvis du er under 18 år, og endnu ikke har fået taget et scooterkørekort, så har du et lille hængeparti, og du må vente lidt endnu.

Hvordan fungerer kabinescootere?

Hvordan en kabinescooter fungerer, er meget individuelt fra scooter til scooter. Dog sælger Dream-bikes state of the art kabinescootere, som giver et godt billede af den gængse kabinescooter.

Disse kabinescootere er eldrevne, og det vil derfor sige, at du skal huske at forbinde den til en kontakt efter brug. Skulle du have kørt batterierne helt flade, vil det tage dig seks timer at genoplade.

Deres scootere har derudover en topfart på 28 km/t, og når den er fuldt opladt, kan den holde dig kørende i op til 60 kilometer. Samtidig varierer kabinescootere fra almene scootere idet, at de er udstyret med tre hjul fremfor to, hvilket kun gør kørslen mere komfortabel, da den ligger bedre på vejen.

Hvor kan jeg købe en kabinescooter?

Skulle det have lykkes at gøre dig varm på dette komfortable, sikre og hurtige køretøj? Så skal du da guides derhen, hvor du er i stand til at erhverve dig sådan en scooter.

Hos Dream-bikes er du garanteret god kvalitet samt lækkert design. Udover scooteren, så kan du tilegne dig kompetent rådgivning, som imødekommer dine behov. Samtidig har du muligheden for at give dig i kast med apparatet, hvis du endnu er usikker på, om du kan manøvre den trehjulede, via en prøvetur. Det er ganske uforpligtende, og om ikke andet kan du få lov til at prøve et køretøj, som de færreste endnu har prøvet.

Foto: Pixabay


Læs også: Guide til Cab Ride: Ta’ på togtur hjemmefra

Share Button
Rejseblokken

Rejseblokken er en rejse- og livsstilsblog, der er skrevet af journalist Lone Holm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *