Reffen aktiviteter

Aktiviteter på Reffen: Det kan du opleve på Refshaleøen

Reffen er Københavns urbane legeplads med masser af boder med street food og værksteder med kreative ildsjæle. Det er andet år, at Reffen slår dørene op – og byder velkommen til endnu en forrygende sæson. Hvis du ikke allerede har besøgt Reffen, så skal sommersæsonen nok byde på et event, som får dig op af sofaen – for der vil helt sikkert være mange forskellige aktiviteter på Reffen som koncerter og events sommeren igennem. Her er to events, som du allerede kan benytte dig af. Det ene skal du endda være hurtig for at opleve, så lad os starte med den.

For børn: Lær Street Art på Reffen

Faktisk er tilbuddet ikke til dig, men til dine børn – for Reffen holder de næste par dage i påskeferien ‘Reffen Public Art Program’. Det er de første Street Art-workshops, hvor større børn fra 9 år og opefter kan udfolde sig som kreative gadekunstnere. Og så er det endda ganske gratis at være med.

Dine børn vil få udleveret Street Art-materialer og vil få lov til at udsmykke miniature-containere samt en ægte containervæg et sted på Reffen. Det er kunstnerne André Calado og Steffan Pedersen som vil stå for undervisningen. De vil blandt andet give tips og tricks til:

  • Tegneteknikker
  • Spraymaling på en container
  • Street Art

Hvor & hvornår

Tid: Den 17. april til den 19. april 2019 fra klokken 13.00 til 15.00
Hvor: Reffen, Public Art-boksen – containeren overfor Ramsløg by Sides.cph
Hvem: Børn fra 9 år og opefter


Læs også: Her finder du det bedste street food i København


Hør om B&W på guidet tur

Nu kan du komme på guidet tur på Reffen og høre fortællingen om det barske og rå liv, de sjove historier og hemmelige anekdoter fra årene 1870 til 1996, hvor Danmarks største arbejdsplads B&W lukkede. Foredragsholder og tidligere skibsbygger på B&W, Kim Bersteen vil være din guide gennem hele fortællingen.

Du får en guidet tur på Refshaleøen, street food for 100 kroner samt en valgfri drikkevare (én øl, vand eller sodavand) til den nette sum af 200 kroner. Hele herligheden varer 2 timer.

Du kan komme på guidet tur allerede fra på søndag den 21. april 2019 kl. 11.00. Turen starter på Reffen ved Foxy Bar og slutter også på Reffen, hvor du vil få et oplevelseskort på 100 kroner, så du kan købe lige præcis den street food, der er din favorit.

Hvor & hvornår

Tid: Søndag den 21. april 2019 kl. 11.00 – og fremover hver søndag
Pris: En billet koster 200 kroner
Rundvisning: Varighed omkring 2 timer

+INFO

reffen aktiviteter
Hos den nye madbod Malawa Truck kan du finde sprøde, krydrede madpandekager. Malawa Truck har fokus på veganske og vegatariske pandekager med humus, tahin, friske forårsløg, tomat og urter. Foto: Pressebillede fra Reffen

Reffen er Nordens største madmarked og åbnede op for sæsonen den 29. marts 2019 med blandt andet to nye madkoncepter med butik, to nye kreative værksteder, en ny foodtruck og hele fire nye madboder. Her kan du læse mere om Reffen

Af Lone Holm. Forsidefoto: Martin Kaufmann


Læs også

Rejseblokken anbefaler gratis oplevelser i København

10 museer med gratis adgang i København

Madmekka: Boltens Food Court i København

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *