Rejseblokken gav tips til efterårsferien i Go’ Morgen Danmark

I efterårsferien gav jeg tips til getaways i efterårsferien i Go’ Morgen Danmark på TV2. Her får du tips til både Höganäs, Kalmar og Hamborg.

Jeg var et smut forbi Go’ Morgen Danmark i efterårsferien, hvor jeg gav tips til korte getaways til vores skønne nabolande. Tipsene kan sagtens bruges selvom efterårsferien er forbi:

Jeg gav tips til getaways i Go’ Morgen Danmark på TV2

Jeg gav tips til disse tre steder:

Van Gogh udstilling på Kalmar Slot

Nåede du ikke at opleve Vincent van Gogh på Arken tidligere i år, så kan du tage revanche på Kalmar Slot i Sverige. Fra den 30. april følger Kalmar Slot nemlig op med en ny og spændende oplevelse, når der er svensk premiere på ‘Van Gogh Alive – The Experience’. Her kan du få en unik kunstoplevelse, som er ud over det sædvanlige.

Men du skal skynde dig, for udstillingen løber kun frem til den 1. november 2019.

Læs hele indlægget: Sverige: Oplev Van Gogh udstilling på Kalmar Slot

Udflugt til Höganäs

Höganäs i Skåne byder på en hyggelig Saluhal med masser af skønne lækkerier og svensk hygge. Ved siden af Saluhallen finder du Garage Bar, som serverer en fantastisk lækker burger med fritter.

Læs hele indlægget: Udflugt til Höganäs

Stor guide til Hamborg med børn

Tidligere var Hamborg især kendt for sit red light district og letlevende forlystelses- og bordelkvarter omkring den legendariske Reeperbahn. Men trods det blakkede ry har Hamborg gennem de seneste årtier gennemgået en markant forandring – og er i dag et oplagt feriemål for familier med børn, hvad enten besøget står på længere storbyferie eller et kort citybreak.

Læs hele indlægget: Rejseblokkens store guide til familieferie i Hamborg

Ups – En lille svipser

Det var mit første besøg i Go’ Morgen Danmark, og jeg var en lille smule nervøs. Det viste sig ved, at jeg kom til at pege forkert på det kort, som de havde opstillet i studiet. Jeg skulle vise, hvor Blokhus ligger, og som du kan se, så gik det ikke så godt – og så mig, der er fra Nordjylland!

Du kan se indslaget på TV2Play. Når jeg får klippet, så lægger jeg det også op på bloggen.

Forsidefoto: Visit Hamborg/Christian O. Bruch

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *